Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Κως: Πετάει η Ryanair ή δεν πετάει;


- Και ένα παρ' ολίγον θερμό επεισόδιο...

Το θέμα της Ryanair και τη διακοπής ή μη των πτήσεών της προς την Κω απασχολεί πολύ καιρό τώρα τη δημοσιότητα και όχι μόνον του νησιού. Είναι μία υπόθεση που έχει διέλθει ποικίλων φάσεων αλλά και επεισοδίων το τελευταίο διάστημα. Να προσθέσουμε και εμείς ένα: Ανταλλαγή... μηνυμάτων, σε έντονο ύφος είχαμε στην...

...World Travel Market, μεταξύ υψηλόβαθμου στελέχους της ιρλανδικής εταιρείας και εκπροσώπου της Κω, στο ελληνικό περίπτερο. Το στέλεχος της Ryanair - γυναίκα και γνωστή στους τουριστικούς παράγοντες προορισμών της χώρας μας - πέρασε από διάφορα stands του ελληνικού περιπτέρου την Τρίτη και σε μία από τις βόλτες της, κοντοστάθηκε και στο stand της Κω και κάτι είπε σε εκπρόσωπο του νησιού που βρισκόταν εκεί.
Αυτόπτες μάρτυρες, μας λένε ότι κάποια στιγμή, οι τόνοι υψώθηκαν ελαφρώς και μολονότι ο διάλογος γινόταν στα αγγλικά, ίσως να ακούστηκαν και κάποια... “γαλλικά”.
Δεν καταφέραμε να μάθουμε τι έγινε και τι ακριβώς ειπώθηκε, πλην του ότι μάλλον ξεκίνησε από την πλευρά της κυρίας.
Λέγεται, όμως, ότι έχει, ήδη, ενημερώθει πλήρως και αναλυτικά για το περιστατικό η Δημοτική αρχή της Κω και φανταζόμαστε ότι είναι θέμα χρόνου να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Μέχρι στιγμής, η Ryanair δεν έχει ανοίξει τα τελευταία της χαρτιά για την Κω. 
Και αυτό που ακούγαμε διαρκώς στο Λονδίνο, είναι ένας προβληματισμός για το τι θα συμβεί τελικά, καθώς, όπως φαίνεται, υπάρχουν συμφωνίες και συμβόλαια ξενοδοχείων με πρακτορεία διαφόρων χωρών με δεδομένο ότι θα υπάρχουν πτήσεις της εταιρείας προς το νησί...
Το οποίο, παρεμπιπτόντως, δείχνει αυτή τη στιγμή να πηγαίνει πολύ καλά από πλευράς ζήτησης από τη βρετανική αγορά, καλύτερα από κάθε άλλο προορισμό στα Δωδεκάνησα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου