Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

FTI: Θεαματική αύξηση capacity το 2013 για Ελλάδα!


Έως και 55% αύξηση της δυναμικότητάς του για Ελλάδα και ειδικά για Κρήτη, Ρόδο και Κέρκυρα, προχώρησε ο tour operator FTI για τη θερινή περίοδο του 2013, σε πλήρη αντίθεση με τους περισσότερους άλλους tour operators της Γερμανίας που έχουν περιορίσει τον αριθμό θέσεων που δέσμευσαν ή τον αριθμό των πακέτων που θα διαθέσουν. Ο FTI...

...είναι από τους τουριστικούς οργανισμούς της Γερμανίας που συχνά απασχολεί την τουριστική αγορά λόγω των “ανορθόδοξων” πολιτικών πωλήσεων και της επιχειρηματικής λογικής που ακολουθεί.
Το 2011, όταν όλοι “έκοβαν” την Αίγυπτο, εκείνος είχε διπλασιάσει (!) τη δυναμικότητά του, με αποτέλεσμα να επιτύχει υψηλά ποσοστά αύξησης των κρατήσεων φέτος.
Τώρα κάνει το ίδιο με Ελλάδα, με νέες πτήσεις και συμφωνίες με την Sun Express αλλά και την Aegean, καθώς σύμφωνα με τα στελέχη του, περιμένει “αξιόλογη αύξηση της ζήτησης” για τη χώρα μας την επόμενη περίοδο.
Στην Αίγυπτο του βγήκε η εξίωση.
Το αυτό ευχόμεθα και για εμάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου