Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Αγαπητέ Αντώνη Σαμαρά, μία πρώτη λύση με άμεσα αποτελέσματα είναι στα χέρια σας και λέγεται "Τουρισμός"!


Θετικός είναι γενικά ο αντίκτυπος των μαντάτων από το Eurogroup, στον τουριστικό κόσμο. Και δημιουργούνται ή αναθερμαίνονται προσδοκίες ότι από εδώ και πέρα, ο τουρισμός, με τη δυναμική που έχει, θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσπάθειας...

...επανεκκίνησης της οικονομίας που θα πρέπει να έχει ξεκινήσει από...χθες.
Αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης, του πως δηλαδή θα αξιοποιήσει το momentum των νέων εξελίξεων διοχετεύοντας το, στρατηγικά, συμβολικά και υλικά στα δύο φλέγοντα μέτωπα: την αντιστροφή του κλίματος και την αποκατάσταση της εικόνας και φήμης της χώρας από τη μία πλευρά, την παροχή “οξυγόνου” στην αγορά και τις παρεμβάσεις κατά αγκυλώσεων και αδιεξόδων από την άλλη πλευρά.
Για να το θέσουμε και αλλιώς, δεν υπάρχει πια δικαιολογία να μην προχωρήσουν άμεσα όλα αυτά που τόσο καιρό περιμένουμε.
Δεν υπάρχει λόγος να μην υποστηριχθούν δυναμικά και τολμηρά οι τομείς που αυτή τη στιγμή αιμοδοτούν την παραπαίουσα ελληνική οικονομία.
Ειδικά ο τουρισμός, είτε ως επιχειρηματική δραστηριότητα είτε ως εξαγωγική και καταναλωτική, είναι ο μοναδικός τομέας που μπορεί από από μόνος του να λειτουργήσει ως καταλύτης, διαχέοντας σε πλήθος άλλων κλάδων και επαγγελμάτων, ανάπτυξη, εισόδημα, απασχόληση, κατανάλωση.
Κοινώς, αγαπητέ Αντώνη Σαμαρά, υπάρχουν λύσεις άμεσης εφαρμογής και είναι στα χέρια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου