Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Όμιλος Πεντελικόν: Δυναμικό marketing και επέκταση στην εστίαση... μέσω "Αργεντινής"


“Κλίμα Αργεντινής” φέρνει στην Αθήνα ο όμιλος Βάρδη, αρκετά διαφορετικό, όμως, από που... αναφέρεται ως παράδειγμα στο πολιτικό μας σκηνικό. Ενα νέο εστιατόριο ανοίγει στις 18 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» της οικογένειας Χαράλαμπου Βάρδη. Με το όνομα «Μπουένος Άιρες»...
 
...το εστιατόριο παραπέμπει ευθέως για το κυρίαρχο πιάτο του, που θα είναι το αργεντίνικο κρέας, σε μερίδες του μισού κιλού, αυστηρά επιλεγμένο, ώστε να αποτελέσει το στέκι των εραστών της κρεατοφαγίας. 
“Αργεντινή” θα εκπέμπει και θα διαμορφώνει και η όλη ατμόσφαιρα του εστιατορίου, όπως και το προσωπικό, που θα είναι ντυμένο κατάλληλα.Το «Πεντελικόν» διακρίνεται, επίσης, για τα υψηλής ποιότητας εστιατόριά του, το fashionable bar και το Wellness Day Spa του.
Στον όμιλο «Πεντελικόν» ανήκει, ως γνωστόν και το Κτήμα Πεντελικόν σε μία καταπράσινη έκταση στη Βαρυμπόμπη μ' έναν απέραντο κήπο, που φιλοξενεί δεξιώσεις, καθώς και το Πεντελικόν Catering, το οποίο ήδη, όπως είπε ο κ.Βάρδης, έχει από τώρα κλεισμένες μεγάλες εκδηλώσεις του 2013.
Προ ημερών, μάλιστα, το Κτήμα Πεντελικόν και το Ξενοδοχείο Πεντελικόν, ανακοίνωσαν μία εντυπωσιακή προσφορά για τη χειμερινή περίοδο που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην αγορά οργάνωσης εκδηλώσεων: Ειδικά μενού με 55 ευρώ το άτομο κα δωρεάν παραχώρηση DJ για τις γαμήλιες δεξιώσεις που θα πραγματοποιηθούν από Οκτώβριο έως και Μάρτιο (εκτός Δεκεμβρίου).  
Στην οικογένεια Βάρδη ανήκει και ο πολυχώρος του PierΟne, μέσα στη μαρίνα του Φλοίσβου, με τρεις χώρους εστίασης και αναψυχής, ανάμεσά τους το TGI Friday's και το Zinc Cocktail Bar and Resto, το οποίο κάθε Πέμπτη φιλοξενεί τη Rising Star Dance Academy, με λατινοαμερικάνικους χορούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου