Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΕΟΤ: Μετακινήσεις Διευθυντών και άλλα τινά...


Κινητικότητα έχουμε στον ΕΟΤ. Μετά το... rotation Διευθυντών στο ΥΠΟΤ, τώρα έχουμε αλλαγές προ των θυρών και στον Οργανισμό, σε κάποιες από τις πιο νευραλγικές Διευθύνσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας...

...οι μετακινήσεις Προισταμένων - περιλαμβάνεται και μία ΠΥΤ σε αυτές - κυκλοφόρησαν ανεπισήμως χθες και μάλλον επισημοποιούνται σήμερα.
Φαίνεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε τρεις Διευθύνσεις και την ΠΥΤ αν και μέχρι σήμερα το πρωί, δεν είχε αποσαφηνιστεί αν θα υπάρξει και συνέχεια και αλλού, από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει και μία παραίτηση στον ορίζοντα.
Επιπροσθέτως, ο πιο πρόσφατος εκπρόσωπος της φυλής των Ανάμεσων, εξακολουθεί να προκαλεί επεισόδια με υπηρεσιακούς παράγοντες, προσπερνώντας μάλλον ελαφρά το γεγονός ότι δεν έχει, ακόμα, κάποια θεσμική ιδιότητα.
Το καλύτερο είναι ότι, όπως μάθαμε, στα γραφεία της Διοίκησης εμφανίστηκε τις προάλλες ο... Κάσπερ το φαντασματάκι (σε XL μέγεθος) που μεσουρανούσε στα “Χρόνια της  Αρρώστιας” (για να δανειστούμε τον τίτλο του Norman Spinrad) τα οποία πέρασε τελευταία ο ΕΟΤ και τα οποία, προφανώς, εξακολουθούν να τον στοιχειώνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου