Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Διαβάσαμε: Οι εξελίξεις για το "χρυσό φιλέτο" της Βουλιαγμένης


Ετοιμάζεται πυρετωδώς το «πάρτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας», στο οποίο φαίνεται ότι θα είναι «προσκεκλημένοι», δια προσκλήσεως ή... αυτοβούλως πολλά και ισχυρά επενδυτικά κεφάλαια, από όλες τις «θρυλικές» περί πλούτου εθνικότητες και αγορές. Όπως επισημαίνεται και στο...

...εξαιρετικά ενδιαφέρον όσο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Έφης Καραγιώργου στο capital.gr, το «χρυσό τουριστιικό φιλέτο» της Βουλιαγμένης, εξελίσσεται σε πραγματικά αυτό: το πιο ελκυστικό και ενδιαφέρον από άποψης επενδύσεων ακίνητο, ίσως και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Ως πολλαπλασιαστής ισχύος του ενδιαφέροντος που υπάρχει, ήδη, από «Έλληνες εφοπλιστές, Ρώσοι μεγιστάνες, Άραβες επενδυτές» προστίθενται τα νέα κίνητρα που προκύπτουν από τις τροποποιήσεις του Ν.3986/2011 (έχουμε κάνει εκτεταμένες αναφορές, εδώ και εδώ) και ιδίως, η διάσταση που αναδεικνύει και το ρεπορτάζ, η δυνατότητα κατασκευής τουριστικών κατοικιών.
Επιπρόσθετα, σημαντική εξέλιξη η υπογραφή "μνημονίου συμφωνίας" μεταξύ Εθνικής και ΤΑΙΠΕΔ.
Πολύ σημαντικό θέμα - ανέκαθεν ο Αστέρας και η Βουλιαγμένη "μαγνήτιζαν" επενδυτικό αλλά και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον - και από αυτά που αξίζει να παρακολουθεί κανείς από κοντά την εξέλιξή του, με επόμενο στάδιο, τα όσα θα περιλαμβάνονται στους όρους του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου