Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Olympic Holidays: Άμεση διακοπή συνεργασίας με Strategic Airlines


Σε διακοπή συνεργασίας και «αντικατάσταση» της αεροπορικής εταιρείας charter Strategic Airlines, με άμεση ισχύ, προχώρησε ο specialist για Ελλάδα και Κύπρο, Olympic Holidays. Όπως διαβάζουμε στον βρετανικό ειδικό τύπο, οι προγραμματισμένες πτήσεις...

...για το υπόλοιπο της περιόδου έχουν, ήδη, ανατεθεί σε εναλλακτικούς αερομεταφορείς μεταξύ των οποίων και η Aegean Airlines και προφανώς, ήδη, προχωρεί σε συμφωνίες και για την επόμενη περίοδο.
Ο Olympic Holidays διαβεβαιώνει τους πράκτορες με τους οποίους συνεργάζεται ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία «αναταραχή» στις υπηρεσίες του από την απόφαση αυτή και ότι όλα έχουν κανονιστεί.
Σύμφωνα με στελέχη του Olympic Holidays, η απόφαση άμεσης διακοπής της συνεργασίας ελήφθη προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των πελατών του και έκαναν λόγο για αδυναμία της αεροπορικής εταιρείας να εγγυηθεί επί ορισμένων ζητημάτων που προέκυψαν.
Από την πλευρά της Strategic,πάντως, δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου