Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ρόδος: "Χαμάμ" το αεροδρόμιο πάλι


“Τι έχεις Γιάννη’μ, τ’είχα πάντα;”. Η παλιά γνωστή ιστορία. Κάνουμε μεγάλα σχέδια για τον τουρισμό, ρίχνουμε βαρύγδουπες εξαγγελίες, διαβεβαιώνουμε για τον προγραμματισμό μας ως κράτος και ως κυβέρνηση, αλλά τελικά, ως προς τις υποδομές, πάντα δέκα χρόνια πίσω είμαστε, κάθιδροι και ασθμαίνοντες. Η κατάσταση που επικρατούσε...

...σήμερα στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου, με τα χαλασμένα κλιματιστικά και τις λιποθυμίες, όχι σε δημοφιλή προορισμό δεν αρμόζει, ούτε σε χώρα του τρίτου κόσμου δεν πρέπει!
Σύγχρονοι μέθοδοι επισκευής
σε παλαιότερο"συμβάν"
(από τη Ροδιακή)
Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, εν μέσω θερινής περιόδου! Πρεπει να είναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που χαλούν τα κλιματιστικά φέτος. Και φυσικά και σε άλλα περιστατικά λιποθυμιών που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, το ιατρείο του αεροδρομίου ήταν κλειστό! 
Στο αεροδρόμιο με την τέταρτη μεγαλύτερη κυκλοφορία, ως προς τις πτήσεις και τη διακίνηση επιβατών της χώρας.
Είναι υποδεέστερο των περιστάσεων, τελικά, το spotάκι του ΞΕΕ για το πρως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους τουρίστες που μας προτιμούν. Όσοι ζουν όλα αυτά και ξανάρχονται, αυτομάτως, βραβείο πρέπει να παίρνουν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου