Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Διαβάσαμε (Η έκταση Αφαντου σε νέες... περιπέτειες)


Μεγάλα και προχωρημένα σχέδια κάνουν κυβερνώντες, τα στελέχη του Ταμείου Αξιοποίησης, η Τρόικα και άλλοι για ορισμένα από τα καλύτερα ακίνητα του Δημοσίου, όπως η έκταση με το γκολφ Αφάντου. Μόνο που στην Ελλάδα υπάρχει μία παράμετρος που λέγεται...

...Συμβούλιο της Επικρατείας, που ποτέ κανείς δεν ξέρει πότε και πως θα “κτυπήσει”!
Όπως διαβάζουμε στη Δημοκρατική, το ΣΤ΄ Τμήμα του ΣτΕ, με επταμελή σύνθεση, διατάσσοντας την επιστροφή τμημάτων του ακινήτου που είχε απαλλοτριωθεί την 8η Ιουνίου 1972, στους αρχικούς ιδιοκτήτες του!
Είναι μάλιστα η δεύτερη συνεχόμενη απόφαση για το συγκεκριμένο ακίνητο από Τμήμα του ΣτΕ και έχουμε την εντύπωση ότι όσο και αν αρμόδιοι και μη δεν το βλέπουν έτσι, μπορεί να υπάρχει θέμα εδώ.
Ως γενικότερο σχόλιο, πάντως, τόσα χρόνια που παρακολουθούμε τις προσπάθειες αξιοποίησης αυτού του ακινήτου - εμείς, δηλαδή με τους παλαιότερούς μας μαζί, πρέπει να έχουμε “ζήσει”  τουλάχιστον πέντε διαγωνισμούς για την έκταση Αφάντου - είναι ενδεικτικό της δυσκολίας της βιωσιμότητας ενός γηπέδου γκολφ χωρίς τις κατάλληλες υποδομές σε ξενοδοχεία ή τουριστική κατοικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου