Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

TUI Hellas Corporate Services: στο εξής Pacific World Greece

Κυκλοφόρησαν τελευταία κάποιες πληροφορίες που ανέφεραν ότι η TUI Hellas επανενεργοποιεί, σε νέες βάσεις, την TUI Corporate ως προς το incoming MICE και μάλιστα, ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, έγινε και…


…μία πρώτη παρουσίαση σε ξένους buyers στο περιθώριο της έκθεσης EIBTM.
Το ψάξαμε το θέμα αυτό, γιατί παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ωστόσο η δική μας «έρευνα», δεν βρήκε TUI Hellas Corporate αλλά αυτό που φαίνεται ως το ελληνικό παράρτημα της πολυεθνικής εταιρίας Pacific World.
Στην ίδια διεύθυνση με τα γραφεία της TUI Hellas και με τα ίδια στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα κ.λπ.).
Στο κεντρικό site της συγκεκριμένης εταιρίας, μάλιστα, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι στην Ελλάδα η TUI Hellas Corporate Services είναι πλέον η Pacific World Greece (“TUI Hellas has now become Pacific World Greece”).
Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι στην EIBTM, όχι απλώς έγινε παρουσίαση της πολυεθνικής εταιρίας, αλλά είχε και δικό της stand, στο οποίο, βεβαίως συμμετείχαν και παραβρέθηκαν τα στελέχη της από όλα τα γραφεία της στο εξωτερικό, κυρίως της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Έλληνα εκπροσώπου της.
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη και συνεργασία και με ιδιαίτερη σημασία για την ελληνική αγορά συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων…
Φανταζόμαστε θα ανακοινωθεί και επισήμως, κάποια στιγμή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου