Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ryanair: Τώρα, καταγγελίες και για... σεξισμό!


Τι τραβάει και αυτός ο O’ Leary της Ryanair! Μετά τα όσα του συμβαίνουν στην Ελλάδα, νέο "μετώπο" στην Ισπανία: Ένα ημερολόγιο έβγαλε με κορίτσια της εταιρείας του σε στυλ ανάλογο του... θεσμού της “Pirelli” για το 2012 και με φιλανθρωπικό σκοπό και άρχισε το... “ξύλο”!

Στην Ισπανία, ο ισχυρός Περιφερειακός Σύνδεσμος Νοικοκυρών και Καταναλωτών της Βαλένθια (TYRIUS) εξέδωσε επίσημη διαμαρτυρία κατά της εταιρείας με το σκεπτικό ότι εκμεταλλεύεται τις γυναίκες υπαλλήλους της εταιρείας του και κατέθεσε και καταγγελία στο Παρατηρητήριο κατά των σεξιστικών διακρίσεων κατηγορώντας τη διοίκηση της Ryanair ότι “χρησιμοποιεί το γυναικείο σώμα ως μέσο διαφήμισης”. Απαιτούν την άμεση απόσυρσή του.
O O' Leary και τα κορίτσια της  Ryanair
στην παρουσίαση του ημερολογίου
περίπου προ μηνός...
Στη φετινή έκδοση του, τα έσοδα του ημερολογίου θα διατεθούν για να κάνουν διακοπές στην Ισπανία 50 οικογένειες από τη Μ. Βρετανία με παιδιά που πάσχουν από μία ασθένεια του δέρματος.
Αντιδράσεις για το ημερολόγιο υπήρξαν και στη Σουηδία, με αρκετές καταγγελίες και διαμαρτυρίες στην Υπηρεσία αρμόδια για τις Διαφημίσεις και την προστασία των καταναλωτών.
Βέβαια, τώρα που γράφουμε αυτά, έχουν, ήδη, πωληθεί τα 9.000 από τα 10.000 ημερολόγια, συγκεντρώνοντας έσοδα άνω των 100.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου