Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μουσείο Λούβρου: Ο Μέγας Αλέξανδρος “επιστρατεύεται” για networking και προβολή του Τουρισμού...


Σημαντική επιτυχία του Γραφείου του ΕΟΤ στο Παρίσι: κατάφερε να εξασφαλίσει την παραχώρηση της ιστορικής αίθουσας συνεδριάσεων του ΔΣ του Μουσείου του Λούβρου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης με...

...τους επαγγελματίες της αγοράς σε εκδήλωση – workshop την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012. 
Εκατό και πλέον ΤΟ’ς και τουριστικοί πράκτορες που προτείνουν την Ελλάδα στα προγράμματα τους έχουν λάβει πρόσκληση να παραστούν στην προαναφερόμενη εκδήλωση και με την ευκαιρία, να δουν και την έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Η αίθουσα βρίσκεται στην Δυτική πλευρά του Μουσείου, απέναντι από τη γνωστή πυραμίδα στο χώρο που αποκαλείται «Pavillon Mollien». 
Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας, λίγο πριν πέσει η αυλαία της έκθεσης, έχει να κάνει με το τέλος των χειμερινών διακοπών των Γάλλων, την κυκλοφορία στην αγορά των τουριστικών καταλόγων για το 2012 από τα μέσα Ιανουαρίου γεγονός που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου μιας και οι Γάλλοι αρχίζουν να προγραμματίζουν το διάστημα Φεβρουάριος – Απρίλιος τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Οι προσκεκλημένοι tour operators και πράκτορες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους από τις Περιφέρειες και τους Δήμους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, των Ενώσεων των Ξενοδόχων από τη Βόρεια Ελλάδα όπως επίσης και μεμονομένων ξενοδόχων που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν. 
Η έλευση των 120 περίπου πρακτόρων θα γίνει σε τρία γκρουπ των 40 ανθρώπων για πρακτικούς λόγους μιας και με το που θα τελειώνει η ωριαία συνάντηση με το σύνολο των εκπροσώπων από τη Βόρεια Ελλάδα θα υπάρχει συνοδός που θα οδηγεί τον όμιλο των 40 πρακτόρων στην παρακείμενη αίθουσα «Ναπολέων» όπου φιλοξενείται η σημαντικότατη από πλευράς εκθεμάτων έκθεση για τον Μ. Αλέξανδρο. 
Μετά το πέρας του workshop και με την έλευση και του τελευταίου γκρουπ από την έκθεση θα παρατεθεί όρθια δεξίωση κατά την οποία θα υπάρξει η δυνατότητα συνέχισης των επαφών (networking).
Ο ΕΟΤ Γαλλίας ενημερώνει πως για τη συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου δεν απαιτείται η καταβολή χρηματικού ποσού μιας και η όλη εκδήλωση καλύπτεται από τον ΕΟΤ (αίθουσα και είσοδοι για την επίσκεψη στην έκθεση, κοκτειλ κλπ). 
Σύμφωνα με πρόσφατα επίσημα στοιχεία από την έφορο της έκθεσης Sophie Descamps, η επισκεψιμότητα έχει χτυπήσει “κόκκινο” κάτι που σημαίνει πως περίπου 5.000 είναι ο αριθμός των επισκεπτών ημερησίως ενώ ο αριθμός αυτός αγγίζει τους 7.000 επισκέπτες κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, ημέρες κατά τις οποίες το Μουσείο παραμένει ανοιχτό έως τις 10 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου