Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αεροπορικές low cost: Μείωση μεγεθών στη Γερμανία


Με σημαντική υποχώρηση στο μερίδιό τους και μείωση και του αριθμού των πτήσεων που πραγματοποίησαν, κλείνει η τρέχουσα περίοδος για τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους της γερμανικής αγοράς. Σύμφωνα με σχετική έρευνα του Κέντρου Αεροπορικής Ερευνας...

...της Γερμανίας, συνολικά ο αριθμός πτήσεων από low cost carriers κατέγραψε μείωση της τάξης του 11% τη θερινή περίοδο σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010.
Το μερίδιο των LCC, υποχώρησε δύο ποσοστιαίες μονάδες στο 33% κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, καθώς μετέφεραν κάτι παραπάνω από 30 εκατ. επιβάτες επί συνόλου 93 εκατ. επιβατών που πέταξαν μέσω 26 διεθνών και περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.
Σε επίπεδο Γερμανίας, η Air Berlin, παραμένει μακράν η μεγαλύτερη εταιρεία του είδους στη Γερμανία βασει αριθμού πτήσεων αν και φέτος προχώρησε σε περικοπές δρομολογίων κατά 12%.   
Περιορισμό πτήσεων έκαναν και η Ryanair και η Germanwings ενώ η Easyjet αύξησε τον αριθμό των πτήσεών της.
Για να βγάλουμε, βέβαια, ολοκληρωμένο συμπέρασμα επί του ζητήματος, θα πρέπει να περιμένουμε και την αντίστοιχη έρευνα για τις άλλες αεροπορικές εταιρείες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου