Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Goldair Handling: Χρονιά ανάπτυξης το 2011


Εννέα νέους σταθμούς εγκαινίασε και έθεσε σε πλήρη λειτουργία στην Ελληνική επικράτεια η Goldair Handling. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 10εκ. ευρώ που υλοποιήθηκε μέσα σε λιγότερο από 12 μήνες η οποία έρχεται να...

...εδραιώσει την ηγετική θέση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά επίγειας εξυπηρέτησης αλλά και να τονώσει την τοπική οικονομία και αγορά εργασίας σε μία σειρά από τουριστικούς προορισμούς όπως Χίος , Σκιάθος , Καλαμάτα , Άκτιον/Πρέβεζα Σάμος , Μυτιλήνη ,Καβάλα , Άραξος , Κάρπαθος κλπ. Μαζί με αυτούς τους νέους σταθμούς η Goldair Handling είναι πλέον παρούσα σε 20 από τα 39 συνολικά εμπορικά αεροδρόμια της Ελλάδας.
Παράλληλα με το άνοιγμα των νέων σταθμών η εταιρεία αύξησε το μερίδιο αγοράς που κατέχει χάρις στην σύναψη συμβολαίων συνεργασίας με νέους σημαντικούς πελάτες, μεταξύ των οποίων και η Aegean Airlines, με την οποία η συνεργασία επεκτείνεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.
Με την σημερινή δομή του δικτύου και πελατολογίου, η εταιρεία απασχολεί στην Ελλάδα 1.200 άτομα, ενώ εξυπηρετεί 36.000 πτήσεις και 6 εκατομμύρια επιβάτες και 36.000 τόνους φορτίου.
Η εταιρία συνεχίζει παράλληλα την ανάπτυξη της και στο εξωτερικό.
Στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Louis Group, στα αεροδρόμια της Λάρνακα και Πάφου.
Στην Βουλγαρία μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, πήρε άδεια και στο αεροδρόμιο Μπουργκάς, που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στην Μαύρη Θάλασσα.
Οι συνολικές επενδύσεις μέχρι σήμερα της Goldair Handling ξεπερνούν τα 80εκ. Ευρώ, ενώ οι θυγατρικές και συνδεδεμένες επιχειρήσεις της, απασχολούν σήμερα περισσότερους από 1.700 υπαλλήλους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου