Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΕΟΤ: ετοιμάζεται το corporate site...


Αν είναι ετσι όπως το καταλαβαίνουμε είναι μία σωστή κίνηση που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό και πριν την πρώτη αναβάθμιση του visitgreece.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όλες οι πληροφορίες...

...οι σύνδεσμοι αλλά και κάποιες διαδραστικές διαδικασίες που έχουν να κάνουν με το επιχειρηματικό σκέλος της αγοράς και την εξυπηρέτηση των πολιτών, θα περάσουν σε ένα νέο site, με κατάληξη .gov και το οποίο ετοιμάζεται από ομάδα εντός του ΕΟΤ αυτό το διαστημα.
Ουσιαστικά, ο ΕΟΤ θα αποκτήσει ένα site me B2B προσανατολισμό και εξ όσων ακούμε θα υπάρχει και πρόβλεψη για ανάπτυξη κάποιων ηλεκτρονικών διαδικασιών εξυπηρέτησης των τουριστικών επιχειρήσεων.
To visitgreece.gr - για το οποίο ας μην ξεχνάμε έχει προβλεφθεί 1,7 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ - θα επικεντρωθεί στην προβολή της Ελλάδας και των ελληνικών προορισμών, όλων των ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού και στην ενημέρωση των επισκεπτών και ταξιδιωτών.
Ό,τι, δηλαδή, οφείλει στοιχειωδώς να κάνει ένα αξιοπρεπές site προορισμού.
Φανταζόμαστε, πάντως, ότι με τέτοια κονδύλια, κάποια στιγμή, το λιγότερο που θα δούμε θα είναι κάτι πολύ πιο... “θεαματικό” και καινοτόμο. 
Το λιγότερο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου