Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Συνεδριακό Φαλήρου: Ο κύβος ερρίφθη από τους "πέντε" και βλέπουμε


Και κάτι άλλο που "οφείλουμε": Σημειολογικά σημαντική αλλά και κάπως... μοναχική, ίσως και με ορισμένα στοιχεία δονκιχωτισμού, η συμμετοχή στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για την μετατροπή του Τάε Κβο Ντο σε Συνεδριακό Κέντρο του κοινοπρακτικού “σχήματος...

...των πέντε”, όπως το είχαμε αποκαλέσει προ ημερών, αποκαλύπτοντας και την οριστική τους απόφαση να ξεκινήσουν, τουλάχιστον, τη διαδικασία του διαγωνισμού. 
Η κοινοπραξία από Ιονική Ξενοδοχειακή (θυγατρική της Alpha Bank, ιδιοκτήτρια του Hilton), Λάμψα (συμφερόντων Λασκαρίδη, ιδιοκτήτρια “Μεγάλη Βρεταννία”), Αθήναιον (συμφερόντων Ιωάννου, ιδιοκτήτρια του Intercontinental), Ξενοδοχεία Χανδρή μέσω του Metropolitan και η  Aegean Airlines, συμφερόντων Θ. Βασιλάκη αλλά και άλλων μεγάλων ονομάτων της τουριστικής αγοράς, εκδήλωσε το επενδυτικό της ενδιαφέρον για το έργο το οποίο, τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε νέο “γιοφύρι της Άρτας”, όχι μόνον από πλευράς προσπαθειών αξιοποίησης μίας Ολυμπιακής εγκατάστασης, αλλά και από πλευράς σύνταξης, διενέργειας και ολοκλήρωσης μίας διαγωνιστικής διαδικασίας.
Μαθαίνουμε πολλά για το θέμα αυτό, με την έννοια ότι έχουμε αρκετά εισερχόμενα για τις προθέσεις, τους προβληματισμούς αλλά και τις επιφυλάξεις και τις προσδοκίες των συμμετεχόντων στο σχήμα. Και από εβδομάδα θα αρχίσουμε την αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου