Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

"Μακεδονία Παλλάς": Σιγή από ΙΚΑ - αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο


Ακόμα περιμένουν μία απάντηση από το ΙΚΑ στην πρότασή του να λειτουργήσει το “Μακεδονία Παλάς” χωρίς αμοιβή μέχρις ότου βρεθεί νέος εκμισθωτής, ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη και κατά προέκταση και οι εργαζόμενοι του ιστορικού ξενοδοχείου. Αν...

...δεν υπάρξει απάντηση άμεσα, ο όμιλος θα πρέπει να αποχωρήσει πλήρως από το ξενοδοχείο την επόμενη εβδομάδα. 
Ο όμιλος έχει ενημερώσει το ΙΚΑ στα μέσα Οκτωβρίου να λειτουργήσει το ξενοδοχείο χωρίς καμία αμοιβή μέχρι την εξεύρεση νέου ενοικιαστή, ύστερα από την δυσάρεστη τροπή που είχε πάρει η υπόθεση με λύση της μεταξύ τους σύμβασης καθώς εξ όσων υποστηρίζει η πλευρά Δασκαλαντωνάκη, δεν έγιναν δεκτά τα αιτήματα για μείωση του μισθώματος κατά 20%, όπως δίνει τη δυνατότητα η γνωστή σχετική νομοθετική ρύθμιση.
Ως προς τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο, ο όμιλος τους προσφέρει εργασία σε άλλα ξενοδοχεία του.
Ωστόσο, όπως είχαμε σχολιάσει και παλαιότερα, είναι πραγματικά αξιοπερίεργη η στάση της Διοίκησης του Ιδρύματος, που ακόμα σήμερα δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση αυτή και αρκείται σε πληροφορίες  και δηλώσεις “κύκλων της”.
Η μόνη επίσημη τοποθέτηση ήταν η κοινοποίηση μίας επιστολής του Διοικητού του Ιδρύματος Ρ. Σπυρόπουλου τον Νοέμβριο μέσω της οποίας ζητούσε από τον όμιλο να υποβάλει πρόταση για... συνέχεια της εκμίσθωσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου