Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΤ: Η Ελλάδα επιστρέφει στην προεδρία, αλλά σε πολύ πιο απαιτητικούς καιρούς…

Θετική, αναμφίβολα, εξέλιξη η εκλογή της Ελλάδος στην Προεδρία της Επιτροπής Τουρισμού για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού. Η χώρα μας επιστρέφει στην Προεδρία του Οργάνου ύστερα από σχεδόν είκοσι χρόνια, από την περίοδο 1989- 1991, ενώ κατείχε μία εκ των δύο ή τριών θέσεων στην αντιπροεδρία…
…άλλες περίπου εννέα φορές, με τις τελευταίες έξι να είναι συνεχείς, διαδοχικά από το 1995 έως και το 2007.
Λόγω συγκυριών, συνθηκών και εξελίξεων, επιχειρηματικών, οικονομικών και κοινωνικών (όπου κυριαρχούν παράγοντες όπως τα δημογραφικά)  η επόμενη διετία προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα για τον Ευρωπαικό τουρισμό.
Ωστόσο, προβλέπεται και ιδιαίτερα απαιτητική, από άποψη χρόνου, σημασίας, πόρων και προτάσεων που θα πρέπει να αναλώσει ή να παράξει η ελληνική πλευρά καθώς και σημαντικών ζητημάτων που θα πρέπει να διαχειριστεί.
Ευελπιστούμε ότι η θέση του Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού για την Ευρώπη του ΠΟΤ, θα γοητεύσει και θα αρέσει στον Π. Γερουλάνο, πολύ περισσότερο από… τη θέση του υπουργού αρμόδιου για τον Τουρισμό.
Και μία λεπτομέρεια ενδιαφέροντος: Η Ισπανία υπέβαλε φάκελο υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση διοργάνωσης της κεντρικής εκδήλωσης της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, το 2012.

1 σχόλιο:

  1. Τυγχάνει, πάντως... θερμού αποδοχής του κοινού η εκλογή που επικοινωνιακώς έσπευσαν να την αποδώσουν και να τη συνδέσουν μετά του προσώπου και ουχί μετά της χώρας:
    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4663759 .
    Προσέξτε τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή